mandag 3. desember 2012

Minner i ei flaske




Hvor herlig livet ville vært, eller hadde den vært det,
Hvis
vi kunne samle våre minner og fylle dem i en flaske?
Rett og slett sette tiden vi har levd, i ei flaske,

Og forsegle
det så det er borte for alltid.
Eller
la minnene kun én etter én få se dagens lys
Når
vi hadde behov for de nydelige minnene.

Det kan sammenlignes som når vi gjør hagen klar om våren. 

Vi sprer frø. De kunne kanskje vare evig, eller de kan dø med det samme. Alt avhenger av hvordan vi behandler dem. Hvis vi vanner og steller med dem, vil de vare og vare.

 
Som tiden aldri slutter, kan vi også dele minnene som vi deler vår glede med andre

Så mye lykke
vi kunne finne. Tiden ville virkelig ikke stå stille for noen. Jeg ønsker ofte at det ville det vil gå i oppfyllelse at vi alle kunne leve sammen i kjærlighet og samhold. 

Vi vil kunne bruke våre styrker på omsorg. Våre milde hender på veiledning og varme.
Tror du drømmer om
fremtiden? Når dagen er over og du lukker øynene for å få litt søvn, ser du morgendagen eller ser du etter dagen som var?
 


 

Hvis du har en drøm, er det ikke dumt å dele den med dine nærmeste. Eller med de du kjenner godt. Det er det som gjør livet en del mer dyrebar, liksom
Livet er nå, og ikke hva vi har hatt. Livet kommer og er. Jeg lever, derfor er jeg, het det. Og det er virkelig en sannhet i det. Vær så snill, ikke vent til en fjern dag langt der fremme skal komme, lev i dag
Ikke alle vil være enig med alt du bestemmer deg for. 

Hva dine valg er, men hvis du er tro mot deg selv først og fremst, er du et langt steg på veien allerede. Det viktigste vi gjør ved å tilbringe tiden vår her på jorden, er å bruke den riktig. Bruke tiden og gjøre det som gjør at vi føler oss levende. Ikke å la frykten og angeren slite i oss. Det gagner ingen.


Vi har ikke kontrollen over dagen i morgen, eller for den saks skyld det som skjedde i går, Så jeg mener det ville vært fantastisk å kunne fylle ei flaske med alle minnene, og forsegle den såpass at vi kan åpne den ved kun spesielle anledninger. Og la fortid være fortid.  Det er nå vi lever. La oss leve i nåtiden.

Ha en flott dag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Håper dere legger igjen en kommentar. Ha en flott dag