fredag 18. november 2011

Hvordan kan du definere kjærlighet?


Hvordan kan du definere kjærlighet?



Noen sier det er mystisk, magisk, kompleks, vanskelig, imaginær, tankevekkende, inspirerende, intuitiv, glad, grenseløs, ecstasy, og udefinerbart. Kanskje.



I en av Dr. John Gray kassetter definerer han kjærligheten som følger: "Kjærlighet er en følelse rettet mot noen som erkjenner deres godhet."



Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er snill. Den misunner ikke, skryter ikke, er det ikke stolt. Er ikke uhøflig, og ikke egoistisk, har ikke lett for å bli sint, og holder det ingen registrering av urett.

Kjærligheten gleder seg ikke over urett, men gleder seg med sannheten. Beskytter  alltid, Kan alltid stoles på, gir alltid håp og  holder alltid ut. - 1 Kor 13:5-7



"Å beskrive kjærlighet er veldig vanskelig, av samme grunn at ord ikke fullt ut kan beskrive smaken av en fersken. Du må smake frukten for å kjenne smaken .

Slik er det med kjærlighet..."

 

Kjærlighet i seg selv er en universell opplevelse. Likevel, hver enkelt hendelse - virker helt unik - men kanskje bundet sammen likevel av en felles tråd. Kjærlighet er hva kjærlighet er!  Alle uttrykker det forskjellig.







"All You Need Is Love" ble skrevet av John Lennon og Paul McCartney for "Our World" live TV spektakulært fremført av The Beatles i juni 1967. 400 millioner mennesker rundt om i verden så programmet. Tallet var inkludert på Yellow Submarine album.

Og det er sant.

 

All we need is LOVE





Kjærlighet er svaret på "alle" spørsmål!



Kjærligheten er :





Kjærlighet er å våkne opp og finne hengivenheten i drømmen du hadde når du sovnet på skulderen til din kjære.



Kan det være at kjærlighet er noe som aldri kan finne det riktige uttrykk for at det skal være fullkomment?



Kjærlighet er å se en ufullkommen person som perfekt.



Kjærlighet er en obligasjon eller forbindelsen mellom to mennesker som resulterer i tillit, intimitet, og en gjensidig avhengighet som forbedrer begge parter.



Kjærlighet er evnen og viljen til å tillate dem du bryr deg for, være hva de velger for seg selv, uten noen insistering på at de tilfredsstiller deg.

 

"Making Love" er det høyeste nivået, og den mest kjærlige måten vi kan fysisk uttrykke eller vise vår kjærlighet til vår kjærlighet partner. Alle vet at den seksuelle opplevelsen kan være den mest kjærlige, mest spennende,  kraftigste, fornyende, energi givende, mest bekreftende, mest intime, mest samlende, mest avstressende og mest rekreative fysisk opplevelse som mennesker er stand.



Kjærlighet er  rett og slett vennskap satt i brann.



Hvis du vil bli elsket, vær kjærligheten og elskelig.







Barn om kjærligheten....



Når du forteller noen noe dårlig om deg selv og du er redd de ikke vil elske deg lenger. Men så får du overrasket fordi ikke bare gjøre de fortsatt deg elsker deg, Ja, de elsker deg enda mer. - Matthew - 7 år



Kjærlighet er når valpen slikker ansiktet selv etter at du forlot ham alene hele dagen. - Mary Ann - 4 år





Logic sier alt i denne verden har en årsak og en virkning. Ekte kjærlighet er den eneste følelsen som er sin egen årsak og sin egen effekt. Det er noe ulogisk og likevel over all logikk.



Kjærlighet er å se forbi ufullkommenheter i partneren din og se den vakre personen inni i stedet. Sann kjærlighet søker lykke og trivsel for din partner. Kjærligheten uttrykker seg på gjensidig respekt du viser til partneren.



Gutter, dette er en for deg! - Kjærlighet er å la partneren din har fjernkontrollen til TV i 30 dager!



Kjærlighet må oppleves. Dens betydning er uendelig og kan aldri være helt definert.



Det motsatte av kjærlighet er frykt. Tenk på det.



Det er ingen frykt i kjærligheten, men den fullkomne kjærlighet driver frykten ut. - Bibelen, 1. Johannes 4:18





Kjærlighet er å elske noen uten å forvente noe i retur, ingen dommer, ingen begrensninger, ingen begrensninger, ingen forventninger!



Ekte kjærlighet er innholdet av lykksalighet.



Kjærlighet er uttrykt når du blir den som elsker noen for hvem de er, ikke hvem du synes de bør være.



Kjærlighet er å omfavne forskjeller og oppdage måter å bygge en felles livsstil, dele beslutningstaking, og ta likt ansvar for resultatene.





Kjærlighet søker ingen årsak utenfor seg selv og ingen frukt. Det er sin egen frukt, sin egen nytelse. Jeg elsker fordi jeg elsker, Jeg elsker slik at jeg kan elske


Kjærlighet er en beslutning.



  Hvis du ønsker kjærlighet, må du først lære deg å elske fullstendig. Kjærlighet avler kjærlighet. Du kan ikke levere fra deg en tom handlevogn, liksom. Du må først lære å elske deg selv før du kan gi kjærlighet. Het det. Om det stemmer vet jeg ikke





"Hvis du elsket meg, ville du..." NEI !!!

 Kjærlighet er ikke manipulerende. Det må aldri brukes for å få andre til å gjøre hva en vil. Når du elsker noen ber du dem aldri om å ofre en del av seg selv i kjærlighetens navn. Denne formen for manipulasjon forurenser vår kjærlighet for en annen.



Can't Buy Me Love! - The Beatles  Lytt !!!





Kjærlighet er å like med en stor intensitet.



Ekte kjærlighet har et fundament av integritet, respekt, tro og tillit. Kjærligheten er den kraften om samhold og harmoni.





Selv om kjærlighet er roten av vår grunnleggende natur, Kjærligheten for et annet menneske skal dyrkes. Det tar tid for kjærligheten til å modnes.



Er din kjærlighet fritt og ubetinget, eller er det blandet med ulike behov, forutsetninger og krav fra partneren din?



Kjærlighet er å omfavne forskjeller og oppdage måter å bygge en felles livsstil, dele beslutninger og ta likt ansvar for resultatene.



Veien til selvoppdagelse er brolagt med kjærlighet.


Hatet lammer liv, kjærlighet utjevner det.

Hatet forvirrer liv, kjærlighet harmoniserer det.

Hatet mørkner liv, kjærlighet lyser det.



Kjærlighet har ingen annen betydning enn betydningen "vi" gir det.



Kanskje. . .



Kjærlighet er rettferdig.



For å demonstrere kjærligheten. . . si "Jeg elsker deg" - HØYT - minst en gang hver dag til noen du elsker. Det er magi i disse tre små ordene. Å si "Jeg elsker deg" er den vakreste gaven du kan gi til partneren din. Disse ordene er de mest verdifulle et menneske kan høre.

Jeg elsker deg TJ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Håper dere legger igjen en kommentar. Ha en flott dag